Skip to main content

Yes! Er zijn de afgelopen maanden zoveel fijne mijlpalen bereikt, dat ik het tijd vond om eens iets leuks te doen voor mijn opdrachtgevers. Vooral omdat ik met sommigen al heel wat jaren regelmatig samenwerk.

Het begon allemaal in mei van dit jaar. Toen bestond mijn bedrijf alweer 5 jaar! Als ik kijk naar hoe ik 5 jaar geleden begon en waar ik nu ondertussen beland ben, mag ik wel zeggen dat het allemaal in 1 steile, stijgende lijn omhoog gaat allemaal! Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn ontslag bij de middelbare school waar ik werkte en het gaat zelfs zo goed, dat ik nu na de zomervakantie zelfs mijn zangleerlingen even op een laag pitje heb gezet om vol voor de voice-overs te gaan.

Vervolgens ging in juni mijn volledig vernieuwde website de lucht in! Ik ben er nog steeds superblij mee. Bij google ben ik de afgelopen tijd echt omhoog geknald in de zoekresultaten en de website is nu gewoon veel volwassener en professioneler. Net als ik 😉

Tot slot ben ik 2 weken geleden gaan samenwonen in Krommenie met mijn vriend en daarom heb ik mijn studio in Utrecht moeten verlaten. Maar, daarvoor in de plaats heb ik nu een nieuwe, superfijne studio aan huis, die weer helemaal up and running is!

Om deze heuglijke feiten met jullie te vieren geef ik de hele maand september 10% korting op elke factuur! Zowel aan bestaande klanten, als aan nieuwe klanten! Uiteraard zitten hier wel een paar kleine regeltjes aan verbonden. Je ziet ze hieronder. Ik zie graag jullie aanvragen tegemoet!

– Korting geldt op originele totaalprijzen waarbij nog geen korting toegekend is.
– Korting geldt niet op reeds lopende offertes.
– De opdracht moet in de maand september een GO krijgen en de factuur moet uiterlijk 31/10/16 verstuurd kunnen worden.
– Nieuwe offertes waarin eventuele kortingen verwerkt worden krijgen niet ook nog 10% extra korting.
– Er geldt een maximaal kortingsbedrag van €500,-