07/13/2016
0 min

Dag Utrecht... Hallo Krommenie!

07/13/2016
0 min

Afscheid 

Zo. Dat is raar... Vanavond liepen mijn laatste 2 zangleerlingen na hun allerlaatste zangles de deur uit. Zomaar geen 14 zangleerlingen meer. Sommigen zaten al meer dan 4 jaar bij me op les en hebben zelfs mijn laatste studentenhuis nog meegemaakt. Absurd. Wat is er toch veel gebeurd in 4 jaar. Vrijdag ga ik 3 weken genieten van mijn welverdiende vakantie. Even helemaal weg, zónder opnamespullen, mét een hele berg boeken, een kleurboek voor volwassenen en m'n duikbril. (en met m'n vriend en de kinderen niet te vergeten ;)) Zelfs voice-overs moeten hun stem zo af en toe even rust gunnen. Dan kan ik er over 3 weken weer volop tegenaan.

Dromen 

Ohja, na de vakantie eerst nog even verhuizen van Utrecht naar Krommenie in Zaanstad om te gaan samenwonen. Mijn hele studio afbreken en in Krommenie weer opbouwen. Voorlopig even geen zangleerlingen meer, maar eerst settelen en me dan fulltime richten op de voice-overs. Dat is een droom die uitkomt! Dat ik kan leven van de voice-overlarij! Zo zie je maar, je dromen moet je niet blijven dromen, die moet je waarmaken! Ik wens iedereen die deze zomer weggaat een onwijs fijne vakantie en ik sta vanaf 8 augustus weer geheel fris, fruitig en lekker bijgekleurd voor jullie klaar!

Reacties