Lonneke Blog 2
05/28/2021
0 min

Voiceovervrouw op zaanstad.nieuws.nl!

05/28/2021
0 min

Reclame!

Hèhè, eindelijk na 10 jaar een beetje reclame voor mezelf. Al een jaar of 2 sta ik met een reclamebanner op de website van zaanstad.nieuws.nl. De nieuwssite is redelijk populair, ik woon in Krommenie in de Zaanstreek en het is google-wise altijd handig om hier en daar een paar linkjes naar je website te hebben staan. Maar nu vond ik het wel eens tijd voor wat meer actie. Een advertorial schrijven om mezelf wat meer in de kijker te spelen in Zaanstad, altijd een goed idee! Nu moet ik er wel even bij zeggen dat dit anderhalf jaar geleden mijn plan al was, maar dat ik tijdens het schrijven telkens verzandde in pieterpeuterigheid en perfectionisme. Dus dat ding kwam nooit af. Maar nu heb ik mezelf even een flinke trap onder m'n kont gegeven en daar is ie dan!

Klik hier voor het artikeltje

Reacties