Lonneke Voiceover
04/08/2024
0 min

Mede door mijn migraine heb ik nu de leukste baan

04/08/2024
0 min

Een paar weken terug mocht ik mijn carrière-switch-verhaal weer eens doen. Dit keer op Care4Migraineeen platform voor en door mensen met migraine. Wellicht weet je het al, maar tot en met 2019 heb ik eigenlijk mijn hele leven lang vreselijke last gehad van chronische migraine en hoofdpijn. 24/7, dag in dag uit. Altijd.

Omdat het werken als muziekdocent gewoonweg niet meer ging, maakte ik in 2015 de switch om, geheel op ZZP-basis, volledig voor het voice-over-schap te gaan. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Ik kan zelfs wel stellen dat ik mede door mijn migraine, nu al jaren de leukste baan ter wereld heb!

Lees HIER het hele verhaal op de website van Care4Migraine.

Reacties