Lonneke voice-over
04/23/2024
1 min

Hoera! Voiceovervrouw.com volledig vernieuwd!

04/23/2024
1 min

Yes! Mijn geheel vernieuwde website is online!

 

Iets meer dan een maand geleden had ik onverwacht een strategiegesprek met een medewerker van IMU (Internet Marketing Unie). Ik ben namelijk niet iemand die een heel duidelijke social media strategie aanhoudt en het zit gewoon niet in me on continu allemaal instagram posts en reels en dat soort dingen te posten. Soms benauwt het me wanneer ik andere voice-overs dag in dag uit allemaal toffe content zie plaatsen om meer volgers en opdrachten te krijgen. Regelmatig heb ik dan last van dikke vette FOMO. Dan vind ik dat ik dat ook moet gaan doen. Maar het past gewoon niet bij me. Ik post wanneer ik daar zin in heb en wanneer ik echt iets leuks, nuttigs of grappigs te melden heb.

 

En dus moet ik de zaken op een andere manier aanpakken. Want ik doe altijd al alles op mijn eigen manier en op mijn eigen tijd. Zichtbaarheid is natuurlijk super belangrijk, maar met mijn vorige Wordpress website leverde dat toch wat gedoe op. Continu updates waardoor bijvoorbeeld de hele blogpagina er ineens anders uitzag dan ik wilde. Ook was de website niet al te snel en dat kost je natuurlijk echt (potentiële) klanten. Daarnaast snapte ik gewoon niet helemaal goed hoe alles werkte en moest ik steeds mijn broer bellen om dingen te vragen en updates door hem te laten uitvoeren.

 

Dus toen ik ineens belandde in het telefoongesprek met de medewerker van IMU dacht ik; ik ga ervoor. Een hele nieuwe website bouwen op hun platform, Phoenix, dat helemaal speciaal ingericht is om meer zichtbaarheid te creëren en je SEO helemaal tot in de puntjes te optimaliseren. Wel even een dingetje om over te stappen naar een geheel nieuw platform, maar soms moet je nou eenmaal een nieuwe stap durven nemen.

 

Ik ging aan de slag. Ik dook in alle tutorials, termen en handleidingen en een maand later is er, al zeg ik het zelf, een prachtige website uitgerold! Alles is up-to-date en zo overzichtelijk mogelijk ingericht. Ook kan ik eindelijk alle geweldige foto’s en filmpjes die ik 2 jaar terug heb laten maken door Fleur Hogenboom van Fris Film erop kwijt!

 

Als je rondkijkt op mijn website krijg je denk ik een zeer goede indruk van wie ik ben, hoe ik werk en welke kwaliteit ik lever. Duidelijk, transparant en zonder bullshit. Daar hou ik van.

Hoera! Voor website 3.0

Reacties