Lonneke Werkwijze

WERKWIJZE

HOE GA IK TE WERK?

Het filmpje hierboven laat je in 30 seconden zien wat je kunt verwachten wanneer je mij boekt als voice-over


EEN UITGEBREIDE UITLEG

 • Wanneer ik een voice-over inspreek kan ik dat meestal prima af met alleen een tekst, omdat er heel vaak nog geen definitief filmpje is. Maar als je al een storyboard, een filmpje of muziek hebt, dan is dat natuurlijk altijd handig om mee te sturen omdat ik dan alvast kan zien wat voor sfeer het filmpje nodig heeft.Uiteraard als je een linkje hebt met een stem/tone-of-voice die je zoekt, dan kun je die ook meesturen, dan zal ik proberen zoveel mogelijk in die stijl in te spreken.
 • Soms vinden opdrachtgevers het fijn om een stukje van hun eigen tekst ingesproken te hebben als demo, zodat ze echt kunnen horen hoe hún tekst met mijn stem klinkt. Veel klanten vinden het namelijk moeilijk om door andere voorbeelden heen te luisteren. Zo’n demo maak ik altijd gratis. Dus vraagt de opdrachtgever hierom dan kun je dat altijd aanbieden of je kunt het zelf aanbieden als je merkt dat ze twijfelen.
 • Qua kosten werk ik voor voice-overteksten, e-learning en IVR-teksten met 'aantal woorden'.Als je mijn tarievenlijst hebt bekeken, dan weet je ongeveer wat mijn tarieven zijn.Voor een filmpje tot 100 woorden betaal je €100,- ex btw en tussen de 100 en 500 woorden kom je meestal uit op 200,- of 250,-. Dat ligt een beetje aan hoe commercieel het is en hoeveel woorden het precies zijn. Ik bespreek altijd even de definitieve prijs aan de hand van de tekst, dus dat kan voor elk project verschillen. Voor commercials en (online) advertenties kom je in het commerciële tarief terecht. Ook die richtprijzen staan genoemd bij mijn tarieven. 

WAT KRIJG JE NOU PRECIES VOOR JE GELD?

Microfoon

GRATIS DEMO OP MAAT

Vind je het lastig om aan de hand van mijn bestaande demo's of voice-overs te bepalen of mijn stem goed bij het project past? Dan spreek ik met liefde een stukje van jouw tekst voor je in als demo. Dan weet je meteen hoe mijn stem kan klinken in jouw productie én wat de kwaliteit van mijn opname is. 
Microfoon

OPNAME UIT EIGEN PROFESSIONELE STUDIO

Uiteraard kan ik ook naar een locatie ergens in het land komen, maar in principe krijg je een opname uit mijn eigen professionele studio. Netjes schoongeknipt, alle fouten en achtergrondgeluiden eruit. 

Als je wilt krijg je ook een ruwe opname waar niks mee is gedaan. Die moet je dan dus zelf nabewerken en kun je niet rechtstreeks gebruiken.

Microfoon

EVENTUEEL GRATIS NABEWERKT (ALS NODIG)

Ik kan in principe gebruiksklaar aanleveren voor online content.

* Voor radio of tv gebruik gelden bepaalde regels en voor die nabewerking heb je echt een vakman nodig. Ik kan veel, maar helaas niet alles...

  * Voor voicemailsystemen/IVR of andere opdrachten met veel losse zinnen kunnen, uiteraard in overleg, extra kosten in rekening gebracht worden voor het aanleveren van losse bestanden.

  Microfoon

  1 GRATIS CORRECTIERONDE INBEGREPEN

  1 gratis correctieronde op kleine foutjes of tekstwijzigingen met een max van 3 zinnen. Uiteraard worden fouten van mijn kant altijd gratis verbeterd. Voor nieuwe of geheel aangepaste tekst geldt uiteraard een meerprijs van minimaal €50,-

  Microfoon

  EXTRA CORRECTIERONDE VOOR €50,-

  Elke volgende correctieronde kost €50,- per ronde. Dus ik heb liever dat je 1 dag langer nadenkt over de tekst, dan dat alles snel af moet en er meerdere correcties zijn. Dat is zonde voor iedereen, want de flow van de voice-over wordt daar ook niet beter van. 

  Microfoon

  BINNEN 24U GELEVERD (VAAK ZELFS DEZELFDE DAG)

  Ik kan de voice-over bijna altijd binnen 24 uur en vaak nog dezelfde dag leveren omdat ik dit werk fulltime doe. Ik ben dus ook altijd goed bereikbaar en werk soms zelfs in het weekend als er een keer een krappe deadline is.

  TOCH NOG VRAGEN? LAAT HET GEWOON EVEN WETEN!