Lonneke Voice-over

WIE BEN IK?

WIE ZIT ER NOU ACHTER DIE MOOIE STEM?

De vrouw achter de stem in 30 seconden! Weet je meteen met wie je te maken hebt. Wel zo leuk toch? 

"Ik ben vrolijk, enthousiast, meedenkend, flexibel, positief, ad rem, altijd op tijd, eigenwijs, zakelijk maar wel graag lekker informeel, steeds op zoek naar verbetering." 

Hallo! Ik ben Lonneke.


Vrolijk, enthousiast, meedenkend, flexibel, positief, ad rem, altijd op tijd, eigenwijs, zakelijk maar wel graag lekker informeel, steeds op zoek naar verbetering. 

38 jaar geleden werd ik geboren in een muzikaal gezin in Apeldoorn. Op mijn 19e verliet ik het nest om Docent Muziek te studeren aan het conservatorium in Utrecht. Ik studeerde af in 2010 met zang als hoofdinstrument en begon in datzelfde jaar, naast mijn baan als muziekdocent, met het inspreken van luisterboeken. Ook deed ik mijn eerste voice-over- / zangklus voor Canal Digitaal. 


FULLTIME VOICE-OVERAl gauw bleek ik minder op mijn vader te lijken dan men aanvankelijk dacht. De geboren muziekdocent die hij is bleek bij mij wat minder aanwezig. Een carrière als voice-over paste veel beter bij me. Van een provisorische parasol-met-slaapzakken-opname-hut in mijn studentenkamer, ging ik naar een woon-werkappartement met een vaste studio. Er kwamen steeds meer opdrachten en de studio en ook mijn opnametechniek werden steeds professioneler.

Tijd om mijn hart te volgen dus!


In 2015 zegde ik mijn baan op om fulltime als voice-over aan de slag te gaan. En daar heb ik precies 0 seconden spijt van gehad. In 2016 verhuisde ik voor de liefde van Utrecht naar Zaanstad. Krommenie om precies te zijn. En sindsdien heb ik ook daar mijn eigen professionele studio aan huis van waaruit ik met liefde en veel plezier dagelijks mijn opdrachten inspreek of inzing.  

Mijn stem klinkt jong, fris, enthousiast en betrouwbaar. Een beetje als the girl next door. En dat is handig, want ik kan zelfs de meest saaie kost nog op een leuke, frisse en begrijpelijke manier de wereld in slingeren!


NOOIT MEER WERKEN"Choose a job you love and you'll never have to work a day in your life".

Daar had die Confucius toch mooi gelijk in! Al 14 jaar lang doe ik dit werk elke dag met ontzettend veel plezier! Ik zeg altijd: Als ik een paar miljoen win dan zou ik dit werk nog steeds gewoon blijven doen! Zo ontzettend blij word ik ervan.

Wat is er nou leuker dan mijn stem te geven aan producten, diensten of passies van anderen. En ervoor te zorgen dat andermans producten zo goed en geloofwaardig mogelijk in de markt gezet worden of dat mensen door mijn heldere uitleg iets leren! Zit er toch meer docent in me dan ik dacht. 


Enthousiast geworden? Kijk en luister dan eens rond op de rest van mijn website. Heb je vragen? Mail of bel me geheel vrijblijvend voor aanvullende informatie, een gratis ingesproken demo met een stukje van jouw eigen tekst of een op maat gemaakte offerte. Ook voor kleinere budgetten vinden we altijd een oplossing. 


Graag tot snel!

Lonneke