Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Lonneke.

Vrolijk, enthousiast, meedenkend, flexibel, precies, ad rem, altijd op tijd, eigenwijs, soms wat koppig, zakelijk maar wel graag lekker informeel, altijd zoekend naar wat er beter kan.

Het liefst ben ik voice-over / stemactrice. Maar ik ben ook nog gediplomeerd muziekdocent, zangcoach, zangeres en theatermaakster.

34 jaar geleden werd ik geboren in een muzikaal gezin in Apeldoorn. Op mijn 19e verliet ik het nest om, niet geheel onverwacht, Docent Muziek te studeren aan het conservatorium en vervolgens te werken op een middelbare school in Utrecht. In 2011 startte ik naast het lesgeven mijn eigen bedrijf en in 2015 hing ik mijn baan als muziekdocent aan de wilgen om volledig voor het voice-over werk te gaan. Sinds 2016 woon ik samen met mijn vriend in Krommenie, waar ik ook mijn eigen professionele opnamestudio aan huis heb.

Ik heb van mijn passie mijn werk weten te maken en ik kan iedereen aanraden datzelfde te doen! (of het in ieder geval te proberen) Ik rijd met plezier heel Nederland door om op de planken te staan met mijn kindertheatershows, deel mijn kennis door muziekworkshops te geven of lekker bezig te zijn met mijn zangleerlingen, maar het aller- allerliefst kruip ik in mijn studio achter de microfoon om voice-overs op te nemen.

Wat is er nou leuker dan mijn stem te geven aan producten, diensten of passies van anderen! Te zorgen dat andermans producten zo goed, enthousiast en geloofwaardig mogelijk aangeboden worden, te zorgen dat mensen door mijn heldere uitleg iets leren. Misschien is dat dan toch nog die docent in mij 😉

Enthousiast geworden? Kijk dan gerust eens rond op de rest van mijn website om te lezen en te luisteren naar wat ik je kan bieden. Heb je toch nog vragen? Mail of bel me gerust voor meer info of een op maat gemaakte offerte! Altijd geheel vrijblijvend natuurlijk.

Ik hoop tot snel!
Lonneke

Foto: Lonneke Scholten