Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Lonneke Scholten.
Vrolijk, enthousiast, meedenkend, flexibel, precies, positief, ad rem, altijd op tijd, eigenwijs, soms wat koppig, zakelijk maar wel graag lekker informeel, altijd zoekend naar wat er beter kan.

35 jaar geleden werd ik geboren in een muzikaal gezin in Apeldoorn. Op mijn 19e verliet ik het nest om, niet geheel onverwacht, Docent Muziek te studeren aan het conservatorium in Utrecht. Ik studeerde af in 2010 met zang als hoofdinstrument en begon in datzelfde jaar, naast mijn baan voor de klas, met het inlezen van luisterboeken. Ook scoorde ik mijn eerste voice-over- / zangklus voor Canal Digitaal.

Fulltime voice-over

Al gauw bleek een carrière als voice-over 100 keer beter bij me te passen dan die als docent. En dus zegde ik uiteindelijk in 2015 mijn baan op om fulltime als voice-over aan de slag te gaan.
Sinds 2016 woon ik samen met mijn vriend in Krommenie, waar ik ook mijn eigen professionele studio aan huis heb.

Mijn stem klinkt jong, fris en enthousiast, maar wel betrouwbaar. Een beetje als de girl next door zeg maar! En dat is handig, want ik kan zelfs de meest saaie kost nog op een leuke, frisse en begrijpelijke manier de wereld inslingeren.

Allerlievelings

Ik heb van mijn passie mijn werk weten te maken en ik kan iedereen aanraden datzelfde te proberen! Wat is er nou leuker dan mijn stem te geven aan producten, diensten of passies van anderen! Te zorgen dat andermans producten zo goed en geloofwaardig mogelijk in de markt gezet worden of ervoor te zorgen dat mensen door mijn heldere uitleg iets leren. (misschien zit dan toch nog ergens die docent in mij ;))

Enthousiast geworden? Kijk dan gerust eens rond op de rest van mijn website om te lezen en te luisteren naar wat ik je kan bieden. Heb je toch nog vragen? Voor ieder budget bestaat er een oplossing! Mail of bel me gerust voor meer info, een gratis ingesproken demo met een stukje van jouw eigen tekst of een op maat gemaakte offerte. Altijd geheel vrijblijvend natuurlijk!

Graag tot snel!
Lonneke

Lonneke Scholten Studio

Foto: Lonneke Scholten