Lonneke Lachen
08/29/2016
0 min

NIKE+ Trainingapps! Kroon op mijn werk!

08/29/2016
0 min

DE Nederlandse vrouwenstem van de Nike Trainingapps

Wauw. Ik kan niet anders zeggen, maar ik ben trots op mezelf. Supertrots! Apetrots! Megatrots! Een jaar geleden ben ik al begonnen met inspreken en nog steeds komen er updates bij, maar nu zijn de apps dan eindelijk op de markt! De NIKE+ Training Club App en de NIKE+ Run Club App. Voor beide apps heb ik de Nederlandse vrouwenstem ingesproken! Echt, ik glunder van megatrotsheid en ben er helemaal hyper van. Zo cool vind ik het. 

Ik werd vorig jaar gebeld met de vraag of ik 'een runningapp' wilde komen inspreken en toen ik eenmaal in de studio kwam bleek het voor Nike te zijn. En bleek het veel meer te zijn dan alleen de runningapp. Een heel trainingsprogramma! VET! Ik mag wel zeggen dat dit de absolute kroon is op mijn werk tot nu toe. Nike toevoegen aan je lijstje van opdrachtgevers is natuurlijk al te gek, maar dat straks half Nederland oefeningen doet en hardloopt terwijl mijn stem ze aanmoedigt, dat is toch helemaal bizar cool. Ik heb de apps zelf nog niet uitgeprobeerd, maar dat ga ik natuurlijk zeker doen! Ik moet tenslotte wel weten of ik wel overtuigend ben ;) Voor degenen die de apps al gebruiken of gaan gebruiken, veel trainingsplezier!

Reacties