Skip to main content

Lancering nieuwe website!

Door 7 juni 2016januari 25th, 2017Geen categorie

Fantastisch ‘Big 3.0’ cadeau!
Afgelopen 13 oktober was het dan zover; ik nam afscheid van het 20-er tijdperk. Ineens was ik een volwassen 30+er! Oh my!
Nouja, volwassen… Eigenlijk hoop ik nooit helemaal volwassen te worden, maar dat is een heel andere discussie.

Anyway, mijn tofste broer Tim, directeur van Less or More (bedrijf in webdesign en webapplicaties), gaf mij voor mijn 30e verjaardag een wel heel cool cadeau. Namelijk deze website! Ben er echt reuze blij mee en nu, na ruim een half jaar klussen en aanpassen, is ‘ie dan eindelijk online! Een website die vooral gericht is op mijn voice-over werk, maar waar je ook al mijn andere activiteiten en diensten op kunt terugvinden. Bijvoorbeeld informatie over zanglessen of over de kindertheatershows waar ik in speel.

Hoera!
Afgelopen mei bestond mijn bedrijf ook nog eens 5 jaar, dus reden genoeg om deze nieuwe website nu te lanceren! Surf gerust eens rond, luister naar mijn voice-over demoreels, check mijn portfolio kijk wat filmpjes waarin ik zingend te zien ben of zoek op hoeveel een zangles kost.
Mocht je mijn stem willen inhuren of nog vragen hebben omdat er dingen niet duidelijk zijn; bel, mail of app me of kom gezellig op de koffie!