Baanbrekers Podcast
10/17/2020
0 min

"Is dit het nou?" In de Baanbrekers Podcast praat ik over mijn carrièreswitch.

10/17/2020
0 min

Superleuk! Een tijdje terug werd ik benaderd door Lieke de Kok, destijds nog DJ bij 3FM, met de vraag of ik mee wilde werken aan een podcast over jonge mensen (zie je wel, 35 is niks!) die al vroeg in hun werkende leven zijn geswitcht van baan. Aangezien ik 5 jaar geleden mijn baan als muziekdocent aan de wilgen hing om mijn hart achterna te gaan en fulltime voor het voice-over vak te gaan, zei ik natuurlijk direct ja! Helemaal leuk was namelijk, dat Lieke haar baan bij 3FM had opgezegd om júist voor de klas te gaan staan! Dat kon nog wel eens een leuk gesprek worden :)

Terug naar Utrecht

Dus, op een druilerige vrijdagmiddag in juli spraken we af onder de Prins Clausbrug in Utrecht. Een paar meter van mijn oude huis/studio waar niet alles begon, maar waar ik wel de keuze maakte om te stoppen als muziekdocent en mezelf voor 100% op het leukste werk ter wereld te storten! Ik ben heel benieuwd hoe het Lieke vergaat de komende tijd en of ze haar roeping gevonden heeft. In elk geval heeft zij altijd een bepaald gevoel gehad dat ik nooit heb gekend. Welk gevoel? Daarvoor moet je natuurlijk even luisteren!


Luister de aflevering hieronder 


Reacties