Lonneke Blog
12/28/2016
1 min

2016 afsluiten en vooruit kijken naar 2017

12/28/2016
1 min

2016 AFSLUITEN

Wauw, wat een jaar was dit! In 2016 stond ik voor het eerst een heel jaar lang op eigen benen met mijn bedrijf. Een heel jaar lang zonder vaste baan, zonder enige zekerheid, niks. Maar wat ging het lékker! Daadwerkelijk de stap nemen om je vaste baan op te zeggen dat is nogal wat. Zeker als je hoofd door migraine niet altijd even lekker meewerkt. Maar juist daarom heb ik de stap wél genomen! Ik wilde zelf de controle hebben over de hoeveelheid werk en zelf mijn uren indelen. Nou, dat is me goed bevallen!!

Dit jaar heb ik mijn grote studio in Utrecht achter me gelaten om in Krommenie te gaan hokken met mijn vriend. Maar daar heb ik de 'babykamer' omgebouwd tot nieuwe, verbeterde studio! Zo kan ik iedereen nog steeds razendsnel voorzien van allerhande opnames. Er staan weer een paar mooie namen op mijn voice-over lijstje dit jaar, waaronder De Dierenbescherming, Young Capital, E.on, Weber/Beamix, NOC*NSF, Het Voedingscentrum, Telfort, KPN, Energieflex, Lelli Kelly en als klapperrrrr mocht ik natuurlijk de trainingsapps inspreken voor NIKE!

Ook ging de nieuwe show 'De Wenscapsule' van Marianne en mij begin dit jaar in première. Hij werd razend goed ontvangen en alle kinderen zitten elke keer helemaal op het puntje van hun stoel van de spanning! Zo leuk om te zien! 24 keer hebben we 'Wies Niest' en 'De Wenscapsule' mogen spelen dit jaar. Supertof!

Ik wil alle trouwe opdrachtgevers waarmee ik dit jaar heb mogen samenwerken onwijs bedanken voor jullie vertrouwen! Sommigen hebben dat vertrouwen al ruim 5 jaar! Ook wil ik alle opdrachtgevers waarvoor ik dit jaar voor het eerst heb gewerkt bedanken. Dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Soms door gewoon op internet te zoeken, soms, nóg beter, via via!

VOORUIT KIJKEN NAAR 2017

Komend jaar sta ik weer met alle liefde en plezier voor jullie klaar. Voor de ouwe trouwe, maar natuurlijk ook heel graag voor nieuwe opdrachtgevers! Ik ga er voor zorgen dat mijn stem nog meer en vaker te horen gaat zijn en dat mijn bedrijf weer een stukje groter wordt dan vorig jaar :) Allemaal een feestelijk en fijn oud en nieuw gewenst, en tot snel!

nieuwjaarswens

Reacties