Zangles

Proefles.
Ben je 16 jaar of ouder, vind je zingen te gek, doe je het overal en altijd en wil je eigenlijk heel graag op zangles? Doe voor €15,- een proefles!

Krommenie Centrum
Sinds 2008 geef ik zanglessen. Na 8 jaar in Utrecht gewerkt te hebben zit ik nu sinds 2016 in Krommenie.
Op het moment neem ik geen nieuwe leerlingen meer aan. Wil je kortdurende zangles? Bijvoorbeeld om iets in te studeren of gewoon een paar keer wat tips te krijgen? Dat kan uiteraard altijd!

Hoe zien de lessen eruit?
Afhankelijk van je leeftijd en concentratievermogen kun je kiezen voor een uur, drie kwartier of een half uur les. Ik geef over het algemeen eens in de twee weken les aangezien in de praktijk blijkt dat je in een week vaak net niet genoeg aan oefenen toe komt. En het is natuurlijk zonde om onvoorbereid in de les te komen.

Tijdens de les leer je ademhalingstechnieken, articulatie-oefeningen, toonladders etc. Ook leer je werken met de LaxVox techniek. Ongeveer de helft van de les bestaat uit techniekoefeningen aangezien die zeer belangrijk zijn tijdens het zingen. De andere helft van de les besteden we aan zingen, tekstbeleving en performance. Je mag bij mij zingen wat je wilt, maar mocht het echt te hoog gegrepen zijn dan laat ik dat uiteraard weten. Ik werk met de piano, maar ook veel met instrumentale begeleidingen.

Natuurlijk kunnen we de lessen volledig aanpassen aan je eigen behoeften en het is zelfs mogelijk om tijdens de les ook de basis van de muziektheorie te leren en jezelf te leren begeleiden op de piano.

Vragen? Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Tarieven

Jongeren onder de 21 jaar (BTW vrijgesteld)

1 uur€40,00
3 kwartier€30,00
1/2 uur€20,00
Duoles 1 uur p.p€25,00

Volwassenen vanaf 21 jaar (incl. 21% BTW)

1 uur€48,40
3 kwartier€36,30
1/2 uur€24,20
Duoles 1 uur p.p€30,25