Voice-overs

Zoek je een geschikte voice-over voor een bedrijfsfilm, commercial, uitleganimatie of voor e-learning? Of zoek je een zangstem voor een jingle of een achtergrondsong? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik heb een jonge, dynamische, heldere, oprechte, authentieke en betrouwbare stem. Mijn stemleeftijd loopt van tiener tot 20-30. Naast voice-overs doe ik graag gekke stemmetjes en zing ik al mijn hele leven. Ik benader projecten zeer flexibel, hou van duidelijke, snelle communicatie en ik laat me gemakkelijk begeleiden. In mijn professionele thuisstudio kan ik voice-overs binnen 48 uur en meestal zelfs binnen 24 uur voor je opnemen. Een demo inspreken van een stuk tekst van het betreffende project, zodat de klant kan horen hoe het écht wordt? Doe ik gewoon gratis!

Ik doe op het moment vooral veel e-learning voor o.a. Blokker en Internationale MeubelGroep, spreek veel klantfilmpjes in voor KPN en ben de vaste stem voor de interne communicatie bij Enexis. Je kunt mijn stem onder andere kennen van de NIKE trainingsapp en runningapp, van filmpjes voor het NOC*NSF, Eon en Energieflex of bijvoorbeeld van de commercials van mooiwatplantendoen.nl, mileudefensie en ondeugenddaten.nl.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ben of mail me gerust geheel vrijblijvend voor een offerte of demotekst op maat. Tarieven zijn altijd in overleg.

Voice-over tarieven

Compilatie

Commercials

Corporate

E-Learning

Voice response

Luisterboeken

Nasynchronisatie

Typetjes