(Theater)shows

Naast mijn werk als voice-over, zangeres en muziekdocent, ontwikkel ik zo nu en dan in opdracht een theatershow of bijvoorbeeld een CKV-project. Op dit moment kun je me boeken voor ‘Wies Niest!’ en ‘De Wenscapsule’. 2 kindertheatershows in samenwerking met Marianne van Houten. Daarnaast ben ik te boeken met de CKV voorstelling ‘Een reis door de muziekgeschiedenis in 2 uur’. Hieronder kun je meer informatie vinden over de projecten. Ik ben CJP cultuurkaarthouder dus voor de voorstellingen kun je gebruik maken van het cultuurbudget van de school.

Nies Producties De Wenscapsule

‘De Wenscapsule’

Een wenscapsule… zou het kunnen bestaan? Een apparaat dat ervoor zorgt dat je wens kan uitkomen? Jet weet het en ze ontdekt waar! Jet heeft grote verhalen die niet altijd helemaal waar kunnen zijn, maar deze keer moet je haar misschien toch geloven. Helaas werkt de directrice van de wenscapsule niet zo mee…

Een fantasierijke voorstelling over wensen, kunst en gekkigheid die kinderen aanzet om hum dromen na te jagen en groots te denken, want wat als alles kan?!!

Doelgroep: 4 tot 9 jaar
Duur: 40 minuten

Nies Producties Wies Niest

‘Wies Niest!’

Wies is ziek. Ze moet van haar moeder de hele dag in bed blijven. Saai!
Ze duikt in een spannend boek. Hatsjie! Ze niest en plotseling staan er cowboys en ballerina’s te dansen in haar kamer. Is het een droom? Of is het de koorts? Niezend en dansend beleeft ze een avontuur!

Een educatieve, interactieve, muzikale en laagdrempelige voorstelling over dans. Van klassiek tot hiphop, van het Wilde Westen tot aan China!
Reis niezend en dansend de wereld rond met Wies!

Doelgroep: 3 tot 8 jaar (groep 1 t/m 5)
Duur: 40 minuten

CKV Project Reis Door De Tijd

CKV-Project Reis door de muziekgeschiedenis in 2 uur

Ga mee op reis door de muziekgeschiedenis! De hele evolutie van de muziekgeschiedenis komt aan bod. Van het Gregoriaans naar de klassieke tijd en van de blues en jazz tot aan de grootste hits van dit moment!
Aan de hand van filmpjes, geluidsfragmenten, een Kahoot quiz en niet te vergeten een 6-koppige live band nemen we je mee van 500 na Christus naar 2016.

Leeftijd: Havo 4/5, VWO4/5/6. VMBO is ook mogelijk door bijvoorbeeld het klassieke gedeelte weg te laten.
Duur: 2 uur
Kosten: Op aanvraag